phone Cвържете се с нас
089 3316 800
office@bgmaistor.com
  • Български
  • Русский
  • English

Услуги

Довършителни ремонтни работи до ключ, сухо строителство с индивидуални решения за вашия интериор, бояджийски услуги, полагане на твърди настилки - фаянс и теракота, ВиК и електро услуги, зидарии, замазки и други.


Фаянс и теракот

Преди поставянето на плочките и камъка се извършва изправяне под нивелация на стените или пода с мазилка или замазка , препоръчително е да се направи и хидроизолация за по голяма устойчивост на влага

Замазки и шпакловки

Най-важното при този вид дейност е, че винаги изпълняваме нашите работа с голяма точност/под нивелир/, като изчисляваме прецизно наклоните за бани и тераси. Полагане на грунд преди шпакловките, изглаждане на стените до пълна гладкост, полагане на мрежа за по добра армировка.

Вик и Ел. услуги

Подмяна на стари тръби с нови ПВЦ тръби, вкопаване на тръбите посредством изкопаване на канали, нови ел.исталации, преместване на контакти и ключове.

Бояджийски услуги, тапети

Боядисване с всички видове бои, по желания от вас цвят.

Сухо строителство

Предлагаме качествена изработка на всички видове преградни стени, окачени тавани, фигури, стелажи, нестандартни форми от гипсокартон. От изключителна важност за нас е да се изпипват всеки един детайл и конструкция.

Зидарии

В услугата зидарии включваме всички видове зидарии с всички видове тухли и итонг - подзиждания, обличане на вани с блокчета итонг, подзиждане на тераси.

Топлоизолация

Лепене на фибран или стереопорни плоскости, поставяне на дюбели за по голяма здравина. Един доказан начин за спестяване на електроенергия и запазване на топлината в дома.

Ламинати и паркети

Повърхността трябва да се изравни с замазка или подходяща по размер подложка преди полагане на ламината.

Доставка на материали

Това е услуга, която ви спестява много загуба на време и ви гарантира закупуването на качествени материали.

Професионално почистване

Почистваме периодично работното място и накрая основно, извършваме извозване на всички строителни отпадъци.

Други услуги

За да задоволим нуждата на нашите клиенти за комплексна услуга предлагаме всякакъв вид допълнителни ремонти, които не са споменати в по-горните раздели подрязване на врати, пробиване на всякакви отвори и бетон и др. Къртене и извозване на строителни отпадъци.
Партньори
Directory.bg